OKOK

Bannere - det stærke blikfang

Bannere er et effektivt medie til markedsføringen. Man ser dem ofte brugt på stilladser, facader, på messer, i sportshaller og mange andre steder.

Hos GT Grafisk har vi stor ekspertise og erfaring i produktion af bannere, kontakt os på76 65 65 66eller info@gtgrafisk.dk og få en snak og et tilbud på din opgave.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Hvilken bannertype skal man vælge?

Først og fremmest er det vigtigt, hvorvidt banneret skal bruges ude eller inde. Hvis banneret skal bruges indenfor, f.eks. i en butik, på en messe eller i en idrætshal, vil et stofbanner være en fin løsning. Stoffet er lavet i et brandhæmmende materiale, så det er godkendt til at bruge på messer.

Skal banneret bruges udenfor er der flere faktorer at tage stilling til. Hvis det f.eks. skal hænge på en facade, vil et PVC-banner være et rigtig godt valg. Det er et meget slidstærkt materiale som passer godt til det danske udeklima.

Et sted man ofte ser bannere hænge, er på de mange stilladser, der står rundt om i landet. Det er en vældig god måde at brande sit firmanavn på. Til stilladser skal man bruge et netbanner, der også meget praktisk betegnes som et stilladsbanner. Det er lavet i et stofmateriale med bittesmå huller i, der gør at vinden blæser igennem banneret uden at flå det i stykker.

Tilbud på bannere

Er du i tvivl om, hvilket banner der passer bedst til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har erfarne medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe.

Vi kan også sende dig et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Kontakt os på telefon76 65 65 66eller send en e-mail til info@gtgrafisk.dk