OKOK

Klistermærker - synlighed ned i mindste detalje

Mulighederne er rigtig mange inden for reklame, information, sikkerhed, oplysning m.m. Klistermærker er en meget effektiv og billig måde at profilere sig på. De kan anvendes i mange forbindelser til at skabe en rød tråd i din markedsføring ned til den mindste detalje. Et elegant og informativt klistermærke vil altid blive set og bemærket.

Hos GT Grafisk har vi stor erfaring og ekspertise i klistermærker, så kontakt os og tag os med på råd og lad os stå for produktionen!

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Hvorfor vælge klistermærker fra GT Grafisk?

Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi kan give dig en kompetent rådgivning. Med klistermærker fra GT Grafisk får du:

  • En effektiv og billig måde at markedsføre sig på
  • En nem måde at formidle info på, f.eks. produktinfo eller rabatkoder
  • Stort udvalg af typer og faconer
  • Høj kvalitet
  • Hurtig levering
  • Professionel vejledning

Mange forskellige typer

Klistermærker til forskellige formål kræver forskellige egenskaber. Det gælder både for etiketter, labels, klistermærker, mærkater, skilte og streamers.

Destructible label - lavet af en særlig type folie, der knækker i meget små bidder, når kanten brydes. Disse labels er velegnede til plombering af varer, sikkerhedseftersyn og meget andet.

Label til klar flade - lavet til ind- og udvendig montering på en bilrude, en butiksrude eller anden klar flade. Det kræver et spejlvendt tryk samt en dækfarve.

Traditionelt klistermærke - udover de traditionelle faconer i rund, trekantet eller firkantet, har vi et stort sortiment i diverse stanseforme, der kan give mærkaterne et særligt udtryk.

Få et tilbud på klistermærker

Er du interesseret i at få et godt tilbud på klistermærker, etiketter, labels, mærkater, skilte eller streamers?

Kontakt os på telefon76 65 65 66eller info@gtgrafisk.dk og indhent et tilbud på det ønskede produkt.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forskellige produkter - vi besvarer dem gerne.