Back to Top

Serigrafi

Vi udvikler og producerer alle former for serigrafi til kunder i hele landet. Selvom serigrafi er en gammel trykmetode, er metoden stadig særdeles populær at bruge. Nye former for materialer, en mere moderne teknologi og nye maskiner har resulteret i, at serigrafi i dag er én af nutidens mest fleksible metoder til trykkeri. Det er dog stadig selve håndværket, der har en betydning for serigrafi trykkets kvalitet – og det håndværk er vi specialister i!

Ring til os i dag på telefon 76 65 65 66 og få et godt og uforpligtende tilbud på serigrafi.

 

Serigrafi tryk på forskellige overflader

Hos GT Grafisk producerer vi serigrafi på flere forskellige materialer og overflader. Vi tilbyder bl.a. serigrafi tryk på glas, metal, plastik, karton, selvklæbende folie og mange andre materialer. Høj kvalitet og hurtig levering er nøgleord for os, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal bruge serigrafi med hurtig levering - vi klarer opgaven for dig!

 

Hvorfor vælge Serigrafi?

Serigrafi har utrolig mange gode egenskaber. Heraf kan blandt andet nævnes at:

  • - serigrafi har en høj slidstyrke
  • - serigrafi er meget vejr og lysbestandig
  • - serigrafi kan anvendes til forskellige UV lakeringer med specialeffekter
  • - serigrafi giver et flot farvetryk

 

Få et tilbud på serigrafi

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på serigrafi. Ring til os på telefon 76 65 65 66 og fortæl os om dine ønsker og behov. Så finder vi i fællesskab den løsning, der er den bedste for dig, og vi udformer et godt tilbud til dig. Du kan også sende en e-mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.  

Serigrafi montage2